torsdag 22 september 2011

Höstkänslor och funderingar

Vill inget annat än att "boa" inne just nu. Smida planer, styra upp, fixa till. Det kryllar av planer i huvudet, som vanligt.

Som många andra barnfamiljer så har vi en eländig hall. Den är fylld av ensamma sockor, udda vantar, smutsiga regnkläder, skor, stövlar och en sisådär 3-4 barnvagnar (ja, vi har bara 2 barn...:-) ), just nu en in för hösten tvättad utemöbelgrupp, en kartong tapeter, lite sopåtervinning, ett babyskydd och så våra vuxenkläder förstås. Med tanke på hur mycket röra hallen rymmer så borde det inte vara omöjligt att få till vettig förvaring. Men det är det. Det är helt omöjligt. Med 3 dörröppningar och en fjärde på väg, en trappa och ett gigantiskt element så finns liksom inga möjligheter.

Så exakt hur hallen ska styras upp är fortfarande inte klarlagt. Vi flyttade liksom bara in och tänkte "att hallen får bara vara tills vi renoverar den". Men den står inte på tur i år och nu börjar kaoset ta över. Nu måste vi hitta på något! Något smart. Snart. Genast!

2 kommentarer:

  1. Lägg upp en bild på hallen så är det lättare att komma med förslag. fast jag vet ju i princip hur den ser ut, men det är lättare med en bild...

    SvaraRadera
  2. Fast hallen ser så eländig ut att vi inte törs visa den:-)

    SvaraRadera