söndag 18 september 2011

Vi regnar bort...

Lördagen ägnade Martin åt att måla takfot/utsprång/vindskivor en sista gång. Han klättrade även på stege och målade de sista locklisterna på plats (2 locklister saknas fortfarande). Knutbrädan fick en strykning den med.
Helene målade skafferiets fönsterkarm och foder för sista gången och passade även på att måla lite grann på lekstugan. Lekstugan får då och då en slatt färg när vi inte gör något "viktigare". Just nu är det innertaket på den lilla verandan vi målar. Och får vi fint väder någon mer helg så måste vi fokusera på att måla klart det lilla som är kvar på lekstugan, så att vi tillslut kan visa upp bilder på det färdiga lilla extraprojektet.

Vädret då? Det suger! Det rinner en bäck genom garaget och vi vet inte hur vi ska lyckas fixa dräneringen där eftersom "bäcken" i princip avvattnar ett stort berg och en hel skog...

1 kommentar:

  1. Usch, inte kul allas!
    Vi har en matkällare där det tränger in vatten på våren men i år tydligen även på hösten. Så pumpen går för fullt. Det finns så mycket annat vettigt att lägaa tankarna på så sådant dör borde man väl kunna slippa!
    Hopas ni blir av med garagebäcken!
    Ha en riktigt bra vecka! Kram!

    SvaraRadera